Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Regels opgesteld voor badkleding bij Laco zwembaden

Naar aanleiding van het incident waarbij een man vanwege geloofsovertuiging met gewone kleding een duik nam in het Laco zwembad in Zierikzee op Schouwen-Duiveland, heeft Laco besloten om een kledingprotocol in te voeren voor alle Laco zwembaden.

Vanwege de hygiëne en de aanstoot die het gaf onder zwemmers heeft men dit protocol opgesteld zodat het voor iedereen duidelijk is wat wel en niet is toegestaan in de zwembaden. Zolang men zwemt in een badkleding gerelateerde stof (Lycra) is het toegestaan. Uitzondering op de regel is uiteraard voor diplomazwemmen en reddingszwemmen.

In feite gelden deze regels al, deze staan opgenomen in diverse protocollen die zijn samengesteld voor de zwembaden. En de huisregels zijn ook terug te vinden op de websites van de meeste zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.