Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Reeshof weer landelijk in het nieuws

Als er een ongeluk of incident plaatsvindt bij een zwembad is het gelijk landelijk nieuws. Tijdens werkzaamheden in zwembad Reeshof in Tilburg zijn giftige dampen ontsnapt uit een blik met hars. Zwembad Reeshof in Tilburg ondervindt op dit moment een grondige renovatie, zie eerder nieuws.

Twee personen die aan het werk waren zijn misselijk geworden en klaagden over duizeligheid. Het zijn medewerkers van een onderhoudsbedrijf. Ze zijn direct overgebracht naar het ziekenhuis ter observatie en volgens de laatste berichten gaat het goed met beide medewerkers. Het zwembad werd wel uit voorzorg ontruimd. Vanwege de renovatie waren er geen bezoekers aanwezig in het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.