Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Reddingspoging voor zwembad De Parel Meerssen

De gemeente Meerssen heeft het voornemen om vanaf 2017 niet meer financieel bij te dragen aan openluchtzwembad De Parel. De politiek wil nu een laatste poging ondernemen om het zwembad te behouden.

Via een oproep doet de politiek een oproep naar de burgers om het zwembad in de vorm van een stichting open te houden. Ook wil men onderzoeken of het zwembad een functie kan krijgen binnen de gebiedsontwikkeling Maastricht – Valkenburg.

De kans is groot dat deze motie wordt aangenomen, het college van B & W heeft tot februari 2017 de kans om te onderzoeken of de mogelijkheden haalbaar zijn.

Het zwembad wordt nu geëxploiteerd door Heton Sport maar kan niet voortbestaan zonder de steun van de gemeente Meerssen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.