Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

RECRON blijft cao belangen zwembaden vertegenwoordigen

Belangengroepen vanuit de branche hebben overleg gehad met de RECRON en gaan samen verder als partners om het nieuwe cao-traject te behartigen namens de zwembaden. Eerder was daar twijfel over ontstaan om met elkaar verder te gaan.

Partijen hebben zich nu uitgesproken dat een aparte cao voor de zwembaden het uitgangspunt is. In de verkenning tijdens het overleg zijn de argumenten om een eigen cao tot stand te brengen verder geformuleerd.

Marcel Tap, waarnemend directeur van RECRON, is blij met het herstelde vertrouwen: “We hebben veel en intensief gesproken de afgelopen maanden, maar ook alle ruimte willen geven aan die partijen die kritisch waren over het gelopen cao-traject. We hebben inmiddels kennis genomen van de wensen die er zijn en daar zitten wat RECRON betreft geen blokkades in.” Binnenkort is er weer overleg om de contouren van het cao zwembaden verder vorm te geven.

tap

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Badjuf Hanny stopt er na 46 jaar! mee

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl