Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Recordpoging onderwaterhockey geslaagd

Wat is de lol van onderwaterhockey kun je je afvragen? Maar dat kun je over meer onderwatersporten in een zwembad afvragen.

De reddingsbrigade van Heemstede bestaat dit jaar 100 jaar en om deze mijlpaal te vieren is in het zwembad van SportPlaza Groenendaal een geslaagde poging gedaan om in het Guinness Book te komen.

Door een wereldrecord te vestigen met het meeste aantal spelers in een onderwaterhockeywedstrijd heeft men een plek verdiend in het bekende recordboek.

Ruim 100 onderwaterhockeyers hebben achter elkaar een demonstratiewedstrijd onderwaterhockey gespeeld en daarmee was het record gevestigd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuwjaars duik 2020 Scheveningen

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.