Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Rechtszaak tegen gemeente over wet Markt en Overheid

De rechtszaak die de eigenaar van van zwembad De Koornmolen in Zevenhuizen tegen de gemeente Zuidplas heeft aangespannen vindt op 21 mei 2015 plaats. De zaak draait om bepalingen uit de wet Markt en Overheid.

Volgens deze wet mag een gemeente niet de markt verstoren door het subsidiëren van instellingen. Uitzonderingen zijn hierop mogelijk maar dan moet de gemeente deze wel onderbouwen en vaststellen.

De wet is in 2012 inwerking getreden, de gemeente is nu wel bezig om een invulling te geven aan de wet. Maar desondanks is de rechtszaak nu aangekondigd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.