Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nog geen reconstructie verdrinking

De rechtbank in Arnhem heeft een beslissing genomen aangaande een reconstructie van de verdrinking van het Syrische meisje in 2015. Het hof wil eerst inhoudelijk op de zaak ingaan en om vervolgens te kijken of een reconstructie nodig is, wanneer het hoger beroep verder gaat is nog niet bekendgemaakt.

De advocaten willen via een reconstructie aantonen dat het meisje na afloop van de zwemles zelf is teruggegaan naar het zwembad. Als dat aangetoond kan worden, zijn de leerkrachten van de basisschool verantwoordelijk geweest voor de toezicht en niet de zwembadmedewerkers.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.