Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gemeenteraad heeft besloten, zwembad gaat dicht

Zwembad De Brug in Enschede Glanerbrug gaat toch op termijn dicht. De sluiting is een gevolg van de bezuinigingen bij de Enschedese zwembaden. Daarnaast is het zwembad zo verouderd dat het nodig moet worden gerenoveerd.

De gemeenteraadsleden hebben inmiddels ingestemd met sluiting van het zwembad en De Brug gaat dicht per 1 januari 2018. De verantwoordelijke wethouder moet nu met een visie komen voor de zwembaden in Enschede en voorleggen aan de raad.

De gemeenteraad gaat in principe wel akkoord met het realiseren van een nieuw zwembad, ter vervanging van De Brug en Het Slagman. Voor meer informatie lees ook de gerelateerde artikelen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.