Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Provincie mengt zich niet in discussie Halal zwemmen

De provincie Brabant gaat zich niet mengen in de discussie over Halal zwemmen in het Sonsbeeckbad in Breda. Een particuliere stichting organiseert sinds kort deze vorm van zwemmen voor moslim vrouwen, jongetjes tot 7 jaar kunnen ook meedoen.

De ramen van het zwembad worden geblindeerd en het hele lichaam van de vrouwen is geheel bedekt. Volgens de organisatoren van de Stichting Halal Zwemmen is het doel om vrouwen te laten sporten en uit een sociaal isolement te halen.

De PVV-fractie in de Provinciale Staten ergert zich mateloos aan deze ontwikkeling en daarom zijn er vragen voorgelegd aan het provinciebestuur. Het bestuur is van mening dat het zwembad zelf beslist om een dergelijke activiteit te organiseren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.