Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Protocollen schoolzwemmen moeten zichtbaar worden

De rechter-commissaris heeft bepaald dat twee getuigen en een deskundige mogen worden gehoord in het onderzoek naar de dood van het Syrische meisje in het zwembad ’t Gastland in Rhenen.

Deze verhoren zullen de komende maanden plaatsvinden, daarna besluit het OM of de docenten van de school en de badmeesters van het zwembad daadwerkelijk worden vervolgd.

Het gaat het OM vooral over de protocollen die er bestaan rondom het schoolzwemmen. Eerder werden er ook klasgenoten door speciale kinderrechercheurs verhoord.

Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat het meisje verdronk. Voor alle betrokkenen is het uiteraard heel traumatisch dat het allemaal zo lang duurt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.