Welkom

splash3

Nieuws

Problemen voor Zwemcentrum Dalfsen

Het Zwemcentrum Dalfsen zit in financiële problemen. Het zwemcentrum is begin van dit jaar overgenomen. Volgens ingewijden heeft het Zwemcentrum een huurachterstand en blijven de medewerkers thuis omdat het salaris niet meer wordt uitbetaald. Ouders hebben soms tot twee jaar vooruit betaald voor de zwemlessen die niet meer worden gegeven. Ruim 700 kinderen uit de regio hadden zwemles in het zwemcentrum.

De huidige eigenaar, Rechelle Zimmerman, voelt zich door de ontstane situatie klemgezet. Michel Vaatstra, voormalig eigenaar van Zwemcentrum Dalfsen heeft na een succesvolle formule in Kollum deze ook toegepast in Dalfsen. Alleen blijkt nu dat na de overname het Zwemcentrum in de problemen is gekomen.

Er zijn inmiddels bij de politie elf meldingen binnen gekomen over eventuele ‘zwemfraude’, genoeg reden om verder onderzoek te gaan verrichten. Een soortgelijke situatie deed zich eerder voor in Alkmaar, waar Vaatstra eveneens een zwembad huurde, het daarna doorverkocht en er vervolgens allerlei problemen ontstonden. Vaatstra ontkent uiteraard de aantijgingen, maar de verdachtmakingen werken niet in zijn voordeel.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl