Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Problemen met ‘2521 Gewoon Zwemmen’ zwembaden

Zwembad Blokweer in Alblasserdam was het eerste zwembad in Nederland dat is gebouwd volgens ‘2521 Gewoon Zwemmen’ concept. In oktober 2014 werd het zwembad in gebruik genomen. In het relatief nieuwe zwembad moeten nu de tegels van de looppaden worden vervangen. De reden van het vervangen van de tegels is nog niet bekend. Vlak na de opening waren er ook al problemen met het zwembad. Toen ging het over lekkage van de beweegbare bodem.

Recentelijk waren er in het ‘2521’ zwembad van Almere ook problemen met een lekkage van de beweegbare bodem. En eerder deze week moest het nieuwe zwembad in Culemborg dicht vanwege onvolkomenheden. Deze zwembaden zijn ook gebouwd volgens het ‘2521 Gewoon Zwemmen’ concept.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.