Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Problemen voor zwembad Ny Sudersé

Aquaresort It Soal in Workum heeft het faillissement aangevraagd voor zwembad Ny Sudersé in Lemmer. Volgens de eigenaar van It Soal heeft het zwembad een betalingsachterstand van tonnen euro’s.

Exploitant Ny Sudersé BV van het zwembad is een andere mening toegedaan, de schuld ligt bij It Soal zelf en de gemeente De Friese Meren. De gemeente zou de subsidie voor de exploitatie namelijk rechtstreeks aan de recreatieondernemer hebben overgemaakt. Word vervolgd dus.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.