Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Prins Willem Alexanderbad wil record waterglijbaan glijden verbeteren

Je hebt van die zwembaden die min of meer geruisloos door het leven gaan. Het Prins Willem Alexanderbad in Koudekerk aan den Rijn is daar een goed voorbeeld van. In het grote ZwemRekreatie archief is niets van het bad terug te vinden.

Het zwembad wordt door vrijwilligers geëxploiteerd zonder gemeentelijke subsidie en dat dan doen ze dit jaar voor de 25e keer, op zich al een unicum in zwembadland. Om dit heugelijke feit te vieren wil men het nationaal record waterglijbaan glijden gaan verbreken.

De recordpoging staat gepland op zaterdag 28 april 2018 als het nieuwe zwemseizoen gaat starten. Het Nederlands record waterglijbaan glijden staat in een uur tijd op 396  en het zwembad wil er minimaal 400 van gaan maken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.