Welkom

splash3

Nieuws

Prestatievoorstel van gemeente Geldrop aan Laco

De onderhandelingen tussen Laco en de gemeente Geldrop lopen al een tijdje en beide partijen zijn er nog niet uit. Het contract met Laco is na 25 jaar afgelopen en de exploitant heeft het zwembad volgens het contract voor 1 euro overgenomen.

Laco heeft al eerder aangegeven dat het niet zonder subsidie verder kan en de gemeente wil daar juist vanaf. De exploitant had eerder een voorstel gedaan om het gebied rondom De Smelen te willen ontwikkelen, alleen is daar meer tijd voor nodig.

Nu wil de gemeente wel weer overgaan naar subsidie maar dan volgens een prestatie contract. Als Laco de komende jaren niet voldoet aan de eisen van de gemeente Geldrop-Mierlo moet het bedrijf subsidie terugbetalen.

Het gaat dan onder andere om eisen over zwemlessen, voldoende uren voor sportverenigingen en openstelling voor doelgroepen als ouderen en babyzwemmen.

Het nieuwe contract is opgesteld in overleg met de gemeenteraad. Deze moet nu beslissen of men akkoord gaat maar dat geldt ook voor Laco.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl