Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Prestatiecontract zwembaden Rotterdam openbaar

De gemeente Rotterdam heeft het model-prestatiecontract voor de verduurzaming van de negen zwembaden door een Energy Service Company (ESCo) openbaar gemaakt. De nu vrijgegeven documenten omvatten naast het prestatiecontract inclusief bijlagen ook een afwegingskader om tot een dergelijke aanpak te komen, een beschrijving van het proces dat de gemeente Rotterdam heeft doorlopen, uitkomsten van de marktconsultatie en een beschrijving van de financieringsstructuur. Vastgoedbezitters kunnen deze documenten als inspiratiebron en als hulpmiddel gebruiken bij het verduurzamen van hun eigen gebouwenvoorraad op basis van een prestatiecontract. De aanbesteding van de negen Rotterdamse zwembaden en de aansprekende uitkomsten – 34% gegarandeerde energiekostenbesparing, 15% reductie op het onderhoudsbudget en een structurele verbetering van het binnenklimaat van de zwembaden – hebben dan ook een belangrijke bijdrage geleverd aan deze toenemende interesse.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.