Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Presentatie nieuwe zwembad Amersfoort

De gemeente Amersfoort heeft het winnend ontwerp gepresenteerd voor het sportcomplex Hogekwartier. Olco B.V. uit Zeist heeft de aanbesteding gewonnen. Kosten van het sportcomplex: 26 miljoen euro. Het nieuwe sportcomplex krijgt een 50 meter bad met 10 banen, een recreatiebad, springplatforms op 5 en 10 meter en een sporthal voor verschillende sporten.

Daarnaast komen er ook verenigingsruimten en een horecaruimte. De sporthal kan met beweegbare wanden worden opgedeeld in drie ruimten, waardoor verschillende scholen en verenigingen tegelijkertijd kunnen sporten. Onder het sportcomplex komt een parkeervoorziening voor 210 plaatsen. Het sportcomplex vervangt de huidige sporthal Schuilenburg, het Sportfondsenbad en het zwembad in Liendert.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.