Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Positieve cijfers Twentebad Hengelo

Gelukkig is er in tijden van bezuinigingen ook wel eens goed nieuws te melden. Voor het eerst in meer dan 20 jaar heeft het Twentebad in Hengelo in 2012 meer dan 400.000 bezoekers getrokken. Het Twentebad had daarmee vorig jaar ongeveer 15 procent meer inkomsten dan in 2011. In de jaren 80 van de vorige eeuw trok het zwembad nog 500.000 bezoekers per jaar. Begin deze eeuw was dat aantal flink gedaald tot 300.000. De laatste jaren treedt het herstel weer in, mede door de sterke stijging van het aantal gezinsabonnementen. In het zwembad wordt ook een stuk efficiënter gewerkt als vroeger, mede ingegeven door de bezuinigingen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.