Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Voor de liefhebber, zwembad te koop

Daar gaan we weer. Als een gemeente moet bezuinigen dan is een zwembad meestal als eerste aan de beurt.

Slecht nieuws voor zwembad De Hardenberg in Finsterwolde. De gemeente Oldambt wil het zwembad in de verkoop zetten.

Op deze manier wil Oldambt jaarlijks zo’n 500.000 euro besparen. De oplossing lijkt daarmee gevonden te zijn met het verkopen van het zwembad.

Oldambt is jaarlijks ongeveer een half miljoen euro kwijt aan het onderhoud van het complex en de bijbehorende gebouwen.

Door het complex te verkopen denkt de gemeente Oldambt van de onderhoudskosten af te zijn en zo te bezuinigen.

De gemeenteraad krijgt na de zomer het voorstel voorgelegd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Portable LED Lightset

Ooit ontwikkeld om LED verlichting voor zwembaden op locatie te kunnen demonstreren, is er bij toeval veel interesse ontstaan naar de Portable Lightset van Watervision.

De Portable Lightset van WaterVision is een complete set bestaande uit vier ColorWave schijnwerpers op universele ophang­frames, inclusief driver en Color­Composer Mini bedieningspaneel.

De Portable Lightset is inzetbaar in binnen- en buitenbaden, tijdens sfeer- of thema­feesten, bij aquafitness of voor semi­permanent gebruik op zwembad­wanden waar nog geen ingebouwde verlichting aanwezig is.

portablelightset

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.