Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Popfestival houdt openlucht zwembad al jaren draaiende

Op zich heel uniek, sinds 1993 wordt er in Kloosterhaar voor openluchtzwembad De Bargn’s een popfestival georganiseerd. De opbrengst van het jaarlijkse terugkerend evenement gaat in zijn geheel naar het behoud van het zwembad.

Het voortbestaan van het zwembad is al bijna 25 jaar vooral daar aan te danken. Vanwege een noodzakelijke renovatie stond het zwembad in 1993 letterlijk en figuurlijk aan de rand van de afgrond. Door een burgerinitiatief werd er een popfestival georganiseerd op het zwembadterrein.

En met succes, top de dag van vandaag wordt het festival georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers en gaan de opbrengsten in zijn geheel naar het zwembad.

Daarnaast zijn er wekelijks twintig vrijwilligers bezig om het zwembad te onderhouden. Met de hulp van vier toezichthouders en deze groep vrijwilligers kan men het zwembad open houden.

De stichting dat het bad exploiteert is ook zeer actief in het binnenhalen van fondsen. Alles bij elkaar zorgt het ervoor dat het zwembad al bijna 25 jaar kan blijven draaien. In 2018 viert het zwembad haar 50 jaar bestaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.