Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Pop-up pretpark in Goes

Deze zomer start in Goes een bijzonder initiatief; het zwembad en de naastgelegen sporthallen van Omnium worden tijdelijk omgevormd tot een attractiecentrum vol beleving onder de naam ‘Super Zomer Festival’.  In de topsporthal van 10.000 m2 is een Pop-up Pretpark en de grootste ballenbak van Nederland gerealiseerd.

Bezoekers kunnen de hele dag klimmen, klauteren, springen en glijden in het Pop-up pretpark en op wereldreis in Tropenland en Fobialand. Naast het pretpark kunnen bezoekers ook gebruik maken van het Subtropisch zwembad met Fun & Beach. Het zwembad bevat naast glijbanen ook stoomcabines en een hot whirlpooltuin.

Omnium Sport & Recreatie biedt alles onder één dak. Van een topsporthal – waar het pop-up pretpark wordt georganiseerd – tot vier squashbanen, 4 sporthallen, danszalen, horecaplein, subtropisch zwembad met vier zwembassins, lazy river en twee superglijbanen en een Tropische plantenwereld/Tropenland waarbij de 400 tropische bomen en planten niet alleen een bijzondere attractie vormen maar ook werken als energiecollector waar de warmte wordt onttrokken en wordt gebruikt voor het verwarmen van de sporthallen en de zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.