Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

2G en 3G controles zo snel mogelijk afschaffen

Onderzoek van TU Delft heeft aangetoond dat de effectiviteit van 2G en 3G controles is afgenomen. Wat concreet betekend dat toegangscontroles via QR-code afgeschaft kunnen worden.

Althans dat is de wens en de gedachte van de Nederlandse Stichting Water- & Zwemveiligheid (NSWZ). In een brandbrief naar het kabinet wijst men nogmaals op de urgentie van de zwemveiligheid voor kinderen.

Het hanteren van het 2G beleid staat volgens de Nederlandse Stichting Water- & Zwemveiligheid (NSWZ) niet in verhouding met de zwemveiligheid die hiervoor op het spel wordt gezet.

Sinds de invoer van het coronatoegangsbewijs bij zwembaden mogen ouders zonder QR-code het zwembad niet meer betreden voor zwemlessen en recreatief zwemmen.

De focus moet volgens de NSWZ bij minister Kuipers en de Tweede Kamer liggen op de veiligheid en niet meer op het proberen te voorkomen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Pomaz, uw innovatieve partner

Pomaz is de toonaangevende groothandel voor zwembaden en spa’s voor Nederland en België. Het bekende bedrijf uit Brabant levert al meer dan 35 jaar aan de privé- en openbare sector via zwembadinstallerende bedrijven. Dus een betrouwbare partner voor de zwemrekreatiebranche. Pomaz levererde voorheen haar producten via dealers, maar onlangs heeft men besloten om  rechtstreeks aan de openbare sector te gaan leveren. Pomaz heeft beste online casino een zeer uitgebreid assortiment, bijna alles op voorraad en veel kennis over en ervaring met zwembadtechniek. Het bedrijf heeft ondersteuning en service hoog in het vaandel staan.

Dankzij een wereldwijd netwerk heeft men een aantal innovatieve producten in het programma zitten die men exclusief in de Benelux vertegenwoordigd. Deze producten sluiten perfect aan op de belangrijke hedendaagse thema’s als energie-, en waterbesparing, duurzaamheid en milieu. Maar ook op het gebied van design, gebruiksgemak en veiligheid heeft Pomaz uitstekende producten in haar assortiment. Voor meer informatie kijk op: www.pomaz.nl

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.