Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden verkeren in een spagaat situatie

‘Het water staat aan de lippen’ is een gevleugelde uitspraak die op de zwembaden in Nederland zeker van toepassing is.

Laten we eerlijk zijn , een zwembad exploiteren is in principe geen winstgevende aangelegenheid. Zonder de steun van de lokale overheid is het niet mogelijk.

Vanwege het maatschappelijke karakter van een zwembad krijgen ze forse bedragen aan subsidie. Alleen op die basis kunnen ze openblijven.

Corona en de huidige energiecrisis hebben er behoorlijk ingehakt bij de zwembaden. Weer dreigen er verschillende zwembaden om te vallen.

Het enige wat je kunt doen als zwembad is om weer bij de gemeente aan te kloppen voor steun. Maar tot hoever gaat een gemeente?

De gemeentekassen beginnen ook leeg te raken. Overal liggen bezuinigingen op de loer. Wat kun je doen als zwembad? De entreekaartjes bijvoorbeeld duurder maken. Is dat de oplossing?

Het leven is op dit moment al duur genoeg voor de consument. Zolang we niet verlost worden van allerlei externe factoren blijven de zwembaden in een spagaat situatie zitten.

En zie daar maar eens uit te komen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Pomaz, uw innovatieve partner

Pomaz is de toonaangevende groothandel voor zwembaden en spa’s voor Nederland en België. Het bekende bedrijf uit Brabant levert al meer dan 35 jaar aan de privé- en openbare sector via zwembadinstallerende bedrijven. Dus een betrouwbare partner voor de zwemrekreatiebranche. Pomaz levererde voorheen haar producten via dealers, maar onlangs heeft men besloten om  rechtstreeks aan de openbare sector te gaan leveren. Pomaz heeft beste online casino een zeer uitgebreid assortiment, bijna alles op voorraad en veel kennis over en ervaring met zwembadtechniek. Het bedrijf heeft ondersteuning en service hoog in het vaandel staan.

Dankzij een wereldwijd netwerk heeft men een aantal innovatieve producten in het programma zitten die men exclusief in de Benelux vertegenwoordigd. Deze producten sluiten perfect aan op de belangrijke hedendaagse thema’s als energie-, en waterbesparing, duurzaamheid en milieu. Maar ook op het gebied van design, gebruiksgemak en veiligheid heeft Pomaz uitstekende producten in haar assortiment. Voor meer informatie kijk op: www.pomaz.nl

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.