Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Plafond nog niet veilig genoeg, zwembad voorlopig dicht

Het plafond van De Kiefer in Dedemsvaart waar eerder een deel van naar beneden viel is nog steeds niet veilig genoeg. De gemeente Hardenberg heeft daarom besloten om het zwembad voorlopig te sluiten.

Uit een extern onderzoek is namelijk gebleken dat de plafondconstructie op meerdere onderdelen gebreken vertoond. Omdat de veiligheid van de medewerkers en de gebruikers in het geding is heeft de gemeente besloten tot directe sluiting over te gaan.

Hoelang het zwembad dicht blijft is nog niet bekend, de gemeente Hardenberg gaat eerst een plan van aanpak maken voor de herstelwerkzaamheden. Eerder werd zwembad de Carrousel in Ommen ook al getroffen door problemen met het plafond.

Beide zwembaden liggen in dezelfde regio en zijn eind jaren 90 van de vorige eeuw in gebruik genomen, of er een verband is tussen beide incidenten?

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.