Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Plaatsing duiktank voor nieuw zwembad

Voor de realisatie van het nieuwe zwembad in Den Helder is als eerste hoogtepunt een duiktank voor de Marine geplaatst. Den Helder heeft daarmee in de loop van 2013 een duikfaciliteit dat uniek is in Nederland. De gemeente Den Helder en Defensie bouwen samen het nieuwe zwembad. Bij het ontwerp van het zwembad is rekening gehouden met de wens van Defensie om te voorzien in een aparte duiktank. De geprefabriceerde duiktank (met een waterdiepte van negen meter en een doorsnede van dertien meter) wordt door de Koninklijke Marine 170 dagen per jaar gebruikt. De overige dagen is de tank beschikbaar voor andere gebruikers zoals duikverenigingen, brandweer en andere organisaties. Zoek in archief voor meer info.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.