Welkom

Het begint alweer een beetje te kriebelen

openluchtzwembad1

Nieuws

Piscine Global 2014

Piscine Global is het belangrijkste tweejaarlijkse internationale vakevenement voor zwembaden en spa’s. Van 18 t/m 21 november 2014 brengt de vakbeurs in Lyon alle professionals uit deze branche bijeen en presenteert aan bezoekers uit heel Europa een compleet aanbod voor bouw, onderhoud en renovatie van zwembaden en spa’s, zowel privé als openbaar.

Tijdens de aankomende beurseditie verwacht de Piscine Global tevens een groot aantal bezoekers zoals tuinarchitecten en landschapsinrichters, die inspelen op de veranderende vraag van particulieren en steeds meer samenwerken met zwembadspecialisten om een alomvattend aanbod aan de klant te kunnen bieden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.