Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Patatje na het zwemmen blijft een must voor kinderen

Alle goede initiatieven daar gelaten maar het is een utopie om te denken dat je kinderen een broodje avocado, een glas water met munt en citroen of zalmrolletjes kunt voorschotelen.

Deze recepten en meer staan als voorbeeld op de website van Team:Fit voor een gezondere horeca bij sportaccommodaties.

Sportfondsen Nederland is als partner verbonden aan Team:Fit en volgt daarbij de richtlijnen die opgesteld zijn door het Voedingscentrum.

Bewust worden over gezond eten is een goede zaak maar dat beperkt zich niet alleen als je één keer in de week gaat zwemmen.

Het begint al bij de opvoeding van de kinderen door de ouders en op school. Daar zal de basis gelegd moeten worden voor een gezonder leven.

Dus dat patatje en colaatje na het zwemmen maakt dan ook niet het verschil. Het gaat om de dagelijkse leefstijl en routine. Stimuleren prima maar niet gaan betuttelen…

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.