Welkom

splash3

Nieuws

Partners nieuw zwembad Almere tekenen intentieverklaring

De gemeente Almere, exploitant Optisport, stichting 2521 gewoon zwemmen en de Almeerse zwemverenigingen hebben een intentieverklaring voor samenwerken ondertekend. Dit gebeurde in het in aanbouw zijnde zwembad in Almere Poort. Met het ondertekenen verklaren de partijen actief mee te denken over de verdere uitwerking, realisatie en exploitatie van het zwembad. Het zwembad maakt deel uit van het indoor sportcomplex Olympiakwartier en is geschikt om samen met de diverse partners op een andere manier naar de exploitatie te gaan kijken.

Hierbij kan gedacht worden aan toezicht tijdens activiteiten en mogelijk ook schoonmaak-, horeca- en kassawerkzaamheden. Het nieuwe zwembad wordt volgens het concept 2521 Gewoon Zwemmen gerealiseerd. Het concept is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB). Zij hebben op basis van hun kennis en ervaring een nieuw hoogwaardig, duurzaam en multifunctioneel zwembad ontwikkeld. De naam van het concept verwijst naar de afmeting van het zwembad, 21 bij 25 meter. Verder zal het nieuwe sportcomplex 30% minder energie verbruiken. De bouwkundige oplevering vindt naar verwachting plaats in april 2016.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl