Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Particulier initiatief moet De Blinkerd openhouden

Een tendens die laatste jaren steeds meer waarneembaar is. Een groep inwoners en zwemliefhebbers doen een poging om openlucht zwembad De Blinkerd in Ten Boer open te houden. De kosten voor het zwembad moeten volgens de gemeente vanwege bezuinigingen fors omlaag.

Duidelijk is nu al dat uitbreiding van het aantal vrijwilligers hoe dan ook noodzakelijk is om personeelskosten te verlagen.

Volgend jaar moet het zwembad zelfstandig worden omdat de gemeente stopt met de exploitatie. Eerdaags presenteren de intitatiefnemers zich aan de inwoners om zo samen ideeën te ontwikkelen die het zwembad aantrekkelijk en betaalbaar moeten houden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.