Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Pagecentrum het nieuwe visitekaartje van Stadskanaal

De verbouwing van het zwembad van het Pagecentrum in Stadskanaal is afgerond en weer in gebruik genomen. De renovatie/vernieuwing is in stappen en binnen een jaar uitgevoerd.

Zo is eerst het subtropisch zwembad gesloopt, het verouderde wedstrijdbad en het recreatiebad  zijn samengevoegd tot één zwembad met onder meer een 25 meter bad, een warmwaterbad met een oppervlakte van 50 vierkante meter en er is een peuterbad met attractieve speelelementen en er is een familieglijbaan gekomen.

En heel belangrijk er is een duurzaam, energiezuinig en multifunctioneel zwembad ontstaan dat weer 25 jaar vooruit kan. Met de verbouwing van het zwembad is zo’n 3 miljoen euro gemoeid.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.