Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Paddenstoelen in Tropicana

Wat ooit het eerste tropische zwemparadijs was van Nederland en de trots van Center Parcs, krijgt binnenkort een totaal andere bestemming. Vanaf maart 2014 komt er een paddenstoelen kwekerij in het voormalige Tropicana in Rotterdam. Een eerder idee om er een uitgaanscentrum van te maken lukte niet, maar nu gaan de paddenstoelen het overnemen. In het buitenbad van oud-Tropicana is deze zomer al een horeca terras geopend. Dus heeft het oude tropische zwembad uiteindelijk een herbestemming gevonden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.