Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Overname kandidaten melden zich

Er hebben zich meerdere kandidaten gemeld die openluchtenbad De Groene Jager in Den Ham willen overnemen. Het gaat zowel om commerciële partijen als om vrijwilligersorganisaties. Voor openluchtbad De Plump in Westerhaar nog niemand heeft gemeld. Om het expoitatietekort op de zwembaden in Twenterand terug te dringen naar maximaal 600.000 euro per jaar, heeft de gemeenteraad eerder besloten om zowel De Groene Jager als De Plump af te stoten. Als zwembaden niet worden geprivatiseerd, gaan ze per 1 januari 2013 dicht. Maar zover zal het niet komen. Overal in het land worden protestacties georganiseerd tegen vermeende sluitingen van zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.