Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Overleven troef in zwembadland

De bezuinigingen komen hard aan bij de zwembaden en beginnen steeds meer vorm te krijgen. Zo ook bij zwembad Den Helder in Doesburg  (Gld). De gemeente wil de tarieven voor zwemmen verhogen en minder personeel gaan inzetten. Op de kosten van personeel wordt bezuinigd door vrijkomende contracturen niet meer volledig in te vullen.

Het zwembad is per jaar bijna 300.000 euro kwijt aan personeelskosten en vaste lasten. De gemeente heeft al voor 1 miljoen euro aan leningen uitstaan bij het zwembad, dus is er ook weinig ruimte voor investeringen. Het zwembad wordt geëxploiteerd door een stichting.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.