Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Man overleden na bewusteloos uit het water te zijn gehaald

Naar nu blijkt is een 40-jarige man uit Eritrea op 25 november jl. bewusteloos uit het water van het Bijlmer Sportcentrum in Amsterdam gehaald en later in het ziekenhuis overleden.

Op het moment waren zeven badmeesters/zwembadmedewerkers aanwezig in het zwembad. De man is direct gereanimeerd en naar het ziekenhuis overgebracht. Het is nog onduidelijk hoe lang hij bewusteloos in het water heeft gelegen.

De man in kwestie had geen zwemdiploma maar kon volgens zijn vrouw wel zwemmen en was van plan om zwemlessen te gaan nemen.

De politie gaat nu onderzoek doen en kan nog niets zeggen over de uitkomsten van hoe het  tragische ongeval heeft kunnen plaatsvinden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.