Welkom

splash3

Nieuws

Overdracht van een zwembad is een hele organisatie

Vanaf 1 januari 2020 neemt een door de gemeente Ridderkerk nog op te richten organisatie het beheer en de exploitatie van zwembad De Fakkel over.

De gemeente en de huidige exploitant Stichting Sport en Welzijn zijn al geruime tijd druk bezig met het realiseren van een goede overdracht.

Een belangrijk element is de overdracht van het klantenbestand. In het kader van de privacywetgeving wordt het gehele kassasysteem van De Fakkel en het verhuursysteem geschoond.

Dit houdt in dat alle klanten accounts en zwempassen die in 2018 en 2019 niet gebruikt zijn worden verwijderd.

De stichting die het bad nu exploiteert roept iedereen op met oude, niet gebruikte zwempassen, waarvoor borg is betaald, voor het einde van het jaar in te leveren bij de kassa van het zwembad.

Personen, verenigingen en andere organisaties die niet wensen dat hun persoonsgegevens worden overgedragen naar de nieuwe organisatie dienen dat ook kenbaar te maken.

Al met al een hele organisatie waaruit blijkt dat de overdracht naar een andere exploitant tegenwoordig geen makkelijke zaak is.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl