Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Overdracht De Waterhoorn en De Wijzend een feit

Optisport Exploitaties gaat de komende 10 jaar zwembad De Waterhoorn, zwembad De Wijzend en ijsbaan De Westfries exploiteren. Namens de gemeente Hoorn ondertekende wethouder Ben Tap en directeur Erwin van Iersel (links op de foto) namens Optisport de overeenkomst.

Optisport gaat naast de overname investeren in de sportaccommodaties om het aanbod nog aantrekkelijker te maken voor de gebruikers. Optisport start op 18 september 2016 met de exploitatie.

Optisport Exploitaties is naast Sportfondsen Nederland de grootste exploitant van zwem- en sport accommodaties in Nederland en maakt de laatste jaren onder leiding van Erwin van Iersel  een grote ontwikkeling door.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.