Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Overdracht beheer naar stichting

Het beheer en exploitatie van het sportcentrum Blokweer in Alblasserdam is begin dit jaar overgegaan naar de Beheer Stichting Sport Alblasserdam. De overdracht van beheer en exploitatie van gemeente naar stichting past in het beleid van de gemeente Alblasserdam om de inwoners, verenigingen en gebruikers meer bij het gemeentelijk beleid te betrekken en hen zelf mede verantwoordelijk te maken. In de zomer van 2014 is naar verwachting de oplevering van het eerste 2521 Gewoon Zwemmen concept zwembad ter wereld. Er is al wereldwijd belangstelling voor dit project.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.