Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Over en uit met subsidie voor biomassaketels

De subsidie voor de aanschaf van palletkachels of biomassaketels stopt vanaf 2020. Volgens het SEO Economisch Onderzoek blijkt dat de installaties minder CO2 uitstoten dan gasinstallaties maar wel veel meer koolmonoxide, stikstof en fijnstof.

Vanuit de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) van het Rijk is tussen 2016 en 2018 is voor 215 miljoen euro aan subsidie verstrekt voor de aanschaf van dergelijke installaties.

Waarschijnlijk dus allemaal weggegooid geld omdat volgens SEO Economisch Onderzoek de positieve effecten van de verminderde CO2 uitstoot niet opwegen tegen de negatieve effecten als hierboven genoemd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.