Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Over en uit in Arnemuiden

De strijd is gestreden en de stichting voor behoud van het Julianabad in Arnemuiden gooit de handdoek in de ring. Ruim 3 jaar is de stichting bezig geweest om zwembad in Arnemuiden weer open te krijgen maar tevergeefs.

De gemeente Middelburg waar Arnemuiden onder valt wil niet garant staan voor het toekomstige noodzakelijk onderhoud van het zwembad en daarmee is de kous af.

Ondanks het feit dat de stichting een Europese subsidie had binnengehaald en meerdere sponsors het bad wilde ondersteunen haakte de gemeente af. En daarmee is het over en uit met de initiatieven om het zwembad weer open te krijgen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.