Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Ouders moeten meer zwemmen met hun kinderen

Ouders moeten vaker met hun kinderen naar het zwembad. Steeds vaker blijkt dat kinderen niet goed kunnen zwemmen, ook al hebben ze een diploma. Ouders zouden hierin hun verantwoordelijkheid moeten nemen.

Dat heeft minister Edith Schippers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) geantwoord op Kamervragen van de SP. De SP had haar ook gevraagd naar het verband tussen de afgenomen zwemvaardigheid en het afschaffen van het schoolzwemmen. Volgens de minister haalt 94 procent van de kinderen minimaal één zwemdiploma. De overgrote meerderheid gaat dan door voor het B-diploma.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.