Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Ouderen ruimen de troep op die jongeren achterlaten

Vroeger begon het al bij de opvoeding. Leren om je eigen rommel op te ruimen en niet rond te laten slingeren. Maar dat is allang verleden tijd.

Waarschijnlijk hebben de ouders het tegenwoordig te druk. Want het zijn vooral jongeren die hun afval overal neergooien en achterlaten.

Met als resultaat dat goedwillende burgers het weer opruimen. Iedereen kent wel een Piet of Annie de Plogger in zijn of haar omgeving.

Er is de afgelopen jaren radicaal iets verkeerd gegaan. En nu hebben we er ook weer een nieuwe dag bij: 18 september 2021 is het World Cleanup Day.

De grootste wereldwijde opruimactie van het jaar. Ruim 180 landen gaan de planeet een grote schoonmaakbeurt geven.

Met een veiligheidsvest en handschoenen aan, afvalgrijpers en afvalzakken in de hand gaat men overal aan de slag.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.