Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Jiskefet is terug, oudere zwemmers zorgen voor overlast

Juist een groep waar je het niet van zou verwachten. Een groepje van vier ouderen in zwembad Olympia in Waalwijk claimt een eigen zwembaan in het wedstrijdbad.

Deze opstandige groep baantjeszwemmers laten anderen niet toe in ‘hun’ baan omdat zij van mening zijn het recht te hebben op deze baan.

Daarbij gebruiken ze alle middelen om andere zwemmers tegen te werken die gebruik willen maken van deze baan.

De oudjes storen zich vooral aan de snellere zwemmers die hun inhalen. Overleg met de ouderen heeft niets opgeleverd. En daarom heeft de directie nieuwe gedragsregels opgesteld.

De nieuwe gedragsregels zijn in ieder geval goed gevallen bij de snellere zwemmers. Of de opstandige ouderen het hierbij laten zitten is afwachten.

Als Jiskefet nog zou bestaan zou dit een hilarische sketch hebben kunnen opleveren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.