Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Oud Tijenraan dicht, Nieuw Tijenraan open

Het nieuwe sportcomplex van Raalte gaat eind van deze week officieel open. Niet minder dan Ranomi Kromowidjojo zal aanwezig zijn bij de opening.

Het complex vervangt oud Tijenraan en heeft drie zwembaden, waaronder één wedstrijdbad, ook zijn er twee sportzalen en op het dak is er een beachvoetbal/volleybalveld.

Het nieuwe sportcomplex gaat geexploiteerd worden door Sportbedrijf Raalte, deze organisatie exploiteert ook zwembad De Tippe in Heino.

Sportcomplex Nieuw Tijenraan is een plek waar sport en beweging centraal staan en waarbij de sociale en maatschappelijke functies niet worden vergeten.

Er zijn ook duurzaamheidsmaatregelen getroffen om aan alle hedendaagse normen en gestelde eisen te voldoen.

Volgens het zogeheten design, build en maintenance principe is het onderhoud van het complex voor 20 jaar gegarandeerd.

tijenraan2

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.