Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Oud heeft plaatsgemaakt voor nieuw

Een zeer trendy en modern nieuw zwembad De Neul in Sint-Oedenrode is recentelijk geopend.

In het ontwerp stond gebruiksvriendelijkheid voorop, maar is ook veel aandacht besteed aan materiaalkeuze, akoestiek, inrichting, onderhoudsaspecten en duurzaamheid.

Met een doelgroepenbad en zesbaans wedstrijdbad is het ook een volwaardig zwembad en daarmee ook geschikt voor waterpolo- en andere zwemwedstrijden.

En met een energielabel A++++ voldoet het zwembad aan de meest duurzame eisen. De gevelbekleding van peppelhout aan de binnen- en buitenzijde is hier een goed voorbeeld van.

Als eerdaags ook het nieuwe zwembad in Veghel klaar is, met het recent aangepaste zwembad De Molen Hey in Schijndel, zijn alle zwembaden binnen de gemeente Meierijstad up to date.

Kijk op YouTube voor een sfeervideo.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.