Welkom

splash3

Nieuws

Opvallende vernieuwingen bij zwembad Stappegoor

Het geplaagde zwembad Stappegoor in Tilburg heeft een renovatie van 700.000 euro achter de rug. Op zich niets nieuws maar er zijn wel een paar dingen die opvallen.

Na de ernstige ongeregeldheden van vorig jaar tijdens een Halloween feest heeft de gemeente besloten om het zwembad een opknapbeurt te geven om het imago op te vijzelen.

Een in het oog opvallende nieuwe feature is het vaste mega TV-scherm bij het recreatiebad voor filmavonden, muziekvideo clips of reclames.

Wat ook opvalt is de vernieuwde entree, zes nieuwe whirlpools en de peuter- en kleuterhoek in het recreatiebad.

Er is ook een nieuwe beweegbare bodem voor het wedstrijdbad, het luchtbehandelingssysteem is aangepast en er is onderhoud gepleegd aan pompen en filters.

Met al deze verbeteringen en vernieuwingen hoopt men het bezoekersaantallen van 220.000 jaarlijks vast te kunnen houden.

In januari 2020 start ook een proef met gezichtsherkenning als aanvulling op de huidige vingerscan wat weer heeft te maken met eerder genoemde ongeregeldheden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl