Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Optisport slaat slag en neemt alle vestigingen NLG over

Het mag best wel als een spectaculaire overname beschouwd worden. Optisport Exploitaties neemt per direct alle vestigingen over van de Nederlandse Leisure Groep (NLG) over.

Beide bedrijven hebben overeenstemming bereikt over de overname van 9 binnen- & buitenbaden en 2 sporthallen in: Schiermonnikoog (De Dúnatter), Delfzijl (Dubbelslag), Eibergen (’t Vinkennest), Marum (Wotterwille), Neede (’t Spilbroek), Aalten (’t Walfort), Dinxperlo (Het Blauwe Meer), Ulft (IJsselweide), Boxtel (Het Dommelbad) en Zundert (De Wildert).

Alle lopende overeenkomsten van NLG met gemeenten, medewerkers, verenigingen en huurders worden door Optisport overgenomen. De overname heeft geen consequenties voor de werkgelegenheid van de medewerkers en de openstelling van de vestigingen blijft ook gehandhaafd.

Directeur Van Iersel in een reactie op de website van Optisport: “Met deze overname versnellen wij de groei van Optisport. Onze gasten zullen dit gaan ervaren. Door de kennis en ervaring van onze medewerkers te bundelen en samenwerkingsverbanden aan te gaan met verschillende bonden, zijn er programma’s ontstaan op topniveau, met een belevingswereld voor jong en oud. Op deze manier willen wij onze gasten nog beter van dienst zijn.”

Vorige week werd ook al bekend dat Optisport het nieuwe zwembad en de sportzalen in Nijkerk gaat exploiteren en daar kwam nog bij dat de exploitatie van zwembad De Wetering in Houten wordt gecontinueerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.