Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Optisport neemt exploitatie van AquaAltena over

Het moet wel heel raar lopen als Optisport niet de exploitatie van zwembad AquaAltena in Andel per 1 januari 2019 overneemt van Sportfondsen. Volgens het college van B & W heeft Optisport de beste aanbieding gedaan en is ook binnen het budget gebleven dat de gemeente heeft opgesteld.

Er is veel te doen geweest rondom de exploitatie van het relatief nieuwe zwembad van Woudrichem en Aalburg. Vier jaar geleden werd het zwembad gegund aan Sportfondsen omdat deze partij zo laag had ingeschreven dat andere partijen niet mee konden.

Ondanks de protesten van Optisport gingen de gemeenten Woudrichem en Aalburg in zee met Sportfondsen. Na een paar jaar bleek dat Sportfondsen toch niet de exploitatie kon rondkrijgen vanwege die lage inschrijving.

Begin dit jaar besloot het bedrijf om de handdoek in de ring te gooien. Een nieuwe aanbesteding volgde en Optisport gaat nu het stokje overnemen. Hopelijk brengt de nieuwe aanbesteding rust en kan er gewerkt worden aan de exploitatie. Deze laat tot nu toe nog te wensen over.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.