Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Optisport kiest voor zwemlesmethode KNZB

De Optisport zwembaden gaan de KNZB zwemlesmethode SuperSpetters aanbieden. Erwin van Iersel, algemeen directeur van Optisport en Jan Kossen, algemeen directeur van de KNZB hebben hiervoor de overeenkomst ondertekend. Met SuperSpetters voegt Optisport een zwemlesmethode toe aan haar programma en geeft ouders daarmee de keuze om een zwemlesmethode te kiezen die het beste aansluit bij het kind.

Erwin van Iersel, algemeen directeur van Optisport licht toe: “Ouders kunnen straks zelf kiezen welke zwemlesmethode ze aan hun kind willen laten geven. Evenals het reguliere ABC-diplomatraject is SuperSpetters een uitstekend programma. Het kan al in 10 maanden opleiden tot een diploma en dat kan voor ouders een belangrijk voordeel zijn.” De Optisport zwembaden gaan SuperSpetters aanbieden in alle 60 accommodaties. De eerste zwembaden starten voor de zomer nog; in de loop van het jaar zullen alle andere baden ook beginnen.

Jan Kossen, algemeen directeur van de KNZB is blij met de keuze van Optisport voor SuperSpetters. “Na de pilots zijn we in september 2014 echt met SuperSpetters begonnen. Op dit moment zitten er 5000 kinderen in het programma. Met Optisport hebben we een goede partner gevonden om SuperSpetters verder uit te rollen in het land. Onze doelstelling van een landelijke spreiding en 20.000 kinderen in het programma eind 2015 kunnen we hiermee realiseren.”

De KNZB en Optisport tekenden vorig jaar al een overeenkomst om de komende jaren intensief samen te werken. Het bestaande en aankomende zwempubliek wordt actief benaderd met een aantrekkelijk bewegingsaanbod, waardoor het aantal mensen dat zwemt de komende jaren verder zal stijgen. De KNZB en Optisport spelen daarmee in op maatschappelijke thema’s als bewegen, gezondheid en veiligheid.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.