Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Optisport heeft zwembad Jottem overgenomen

Zwembad Jottem in Huissen is vanaf 1 januari 2019 verandert van eigenaar. Het particuliere zwembad is overgenomen door Optisport en de organisatie gaat ook de exploitatie van het zwembad voor haar rekening nemen.

In het zwembad worden door zwemschool Jottem momenteel veel activiteiten voor met name kinderen en ouderen aangeboden. Daarnaast zijn er ook activiteiten zoals baby- en peuterzwemmen, therapiezwemmen en vrij zwemmen.

Er verandert in principe niets, de huidige medewerkers zijn meegegaan naar de nieuwe eigenaar en de zwemactiviteiten blijven ook hetzelfde. Optisport is de laatste jaren zeer actief met de uitbreiding van nieuwe zwemlocaties, lees de gerelateerde artikelen hieronder of zoek op deze site.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.