Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Optisport gaat zwembaden Zoetermeer exploiteren

Het nieuwe zwembad van Zoetermeer, dat volgend jaar open gaat, komt wat de exploitatie betreft in handen van Optisport. Daarnaast gaat zwembad De Veur en de Driesprong ook over naar Optisport.

Via een aanbesteding kwam de exploitant als beste uit de bus. De huidige exploitant Swim & Smile vertrekt hierdoor eerder bij De Driesprong en De Veur.

Het lokale Swim & Smile heeft nog een contract tot augustus 2025 en dat contract is door de gemeente afgekocht. Om welke bedragen dat gaat is niet bekendgemaakt.

Na het debacle met de verkoop van Het Keerpunt in Zoetermeer (lees gerelateerde artikelen) hoopt men nu met het nieuwe zwembad het blazoen van de gemeente op te poetsen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.