Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Optisport gaat voor kwaliteit

Optisport is de eerste zwembadexploitant in Nederland die de naleving van wet- en regelgeving in haar bedrijfsvoering aantoonbaar heeft geborgd. Hierdoor kan de provincie Noord-Brabant overgaan op systeemgericht toezicht in de zes zwembaden van Optisport in Noord-Brabant. Optisport heeft de provincie Noord-Brabant ervan weten te overtuigen dat de naleving van de regels goed in haar bedrijfsvoering is verankerd. Hierdoor verschuift het toezicht van de provincie van outputgerichte controle naar systeemgericht toezicht.

Voor Optisport is systeemgericht toezicht het resultaat van continue aandacht en verbetering van kwaliteit en veiligheid binnen de gehele organisatie. Voor de borging van deze processen heeft Optisport de afgelopen jaren een kwaliteitssysteem ontwikkeld dat een integraal onderdeel vormt van haar bedrijfsprocessen. Onlangs haalde Optisport ook het ISO 9001-certificaat, waarmee al haar sportaccommodaties, evenals het hoofdkantoor in Gorinchem, voldoen aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl